Motto: Miley Stewart měla to nejlepší z obou světů, ale teď si musí vybrat jen jeden...

Anna Maria Perez de Tagle - Životopis

15. června 2009 v 21:47 | Adélka a Verča |  Anna Maria Perez de Tagle
Povolání: Herečka, Zpěvačka, Modelka, Módní návrhářka

Věk: 18

Datum narození: 23.12.1990

Místo narození: San Francisko, Californie, USA

Znamení: Kozoroh

Životopis:

Anna Maria Francesca Enriquez Perez-de Tagle(celým jménem) se narodila v San Francisku a vyrůstala v San Jose. Je katolička. Absolvovala Piemont Hills High School. Poté co ukončila školu se odstěhovala do Jižní kalifornie a získala roli Ashley Dewitt v televizní show Hannah Montana. Také si zahrála Ellu ve filmu Camp Rock. Ve volném čase rád Anna navrhuje své vlastní oblečení.Ráda lyžuje, tančí, zpívá, hraje na klavír a čte. Její nejlepší kamarádka je Shanica Knowles(můžete znát jako Embr z Hannah Montana).Anna Maria také rád pomáhá dětem v nemocnice v Los Angeles. Anna Maria soutěžila v soutěži Star Search 2 v roce 2003, s písní "Somewhere" z filmu West Side Story.

Anna Maria má za sebou také mnoho modelingové práce. Byla vyznačena v mnoha katalogů, včetně Macy a Mervyn. Byla také na obálce časopisu Filipíny, ve kterém byl dvou stránkový článek o ní.

Její nejnovější CD se jmenuje Poslouchej...

Filmografie:

2010 -A Forgotten Innocence
2009 -Rock tábor 2 (Camp Rock 2)
2009 -Fame
2008 -Tábor Rocku (Camp Rock) role:: Ella
2008 -Wayne's Toasty Invention/Spell It Safe
2007 -Just Jordan role:: Veronica
2006 -A Cake Walk
2006 -Cake role:: Miracle Ross
2006 -Flopportunity
2006 -Hannah Montana role:: Ashley Dewitt
2006 -Second Hand Woes
2006 -Snack Attack
2006 -Trump-IT
2005 -Tajná přání (Bee Season) role:: Bee Season #1
2004 -Higglytown Heroes role:: Safety Patrol Member Hero
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama