Motto: Miley Stewart měla to nejlepší z obou světů, ale teď si musí vybrat jen jeden...

Billy Ray Cyrus - Životopis

14. června 2009 v 21:59 | Adélka a Verča |  Billy Ray Cyrus
Povolání: Herec, Zpěvák, Skladatel

Věk: 47

Datum narození: 25.8.1961

Místo narození: Flatwoods, Kentucky, USA

Znamení: Panna

Výška: 183

Životopis:

Billy Ray Cyrus se narodil 25.08.1961 ve Flatwoods, Kentucky, USA.
Je otcem velmi známe herečky a zpěvačky Miley Cyrus. Billy Ray Cyrus je také známý skladatel, který složil i mnoho písní do Hannah Montana.
Jeho významná role byla otec Hannah Montany v seriálu Hannah Montana.
Jeho slavná dcera se proslavila také v Hannah Montaně. Hrála i v Muzikálu ze střední 2 . Proslavila jí jí také píseň The Best of Both Worlds v Hannah Montaně.
Filmografie:

Jako herec
2010 -The Spy Next Door
2009 -Flying By role:: George Barron
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie) role:: Robby Stewart
2008 -Bait Shop role:: Hot Rod Johnson
2008 -Hannah Montana: One in a Million role::
2007 -Phineas and Ferb role:: Buck Buckerson
2006 -Hannah Montana role:: Robbie Stewart / ...
2004 -Death and Texas role:: Spoade Perkins
2004 -Elvis Has Left the Building role:: Hank
2002 -Pilot
2002 -Sue Thomas: Agentka FBI (Sue Thomas: F.B.Eye) role:: Dr. Clint Cassidy / ...
2002 -Wish You Were Dead role:: Dean Longo
2001 -"Degrassi: The Next Generation" role:: Duke
2001 -"Doc" role:: Dr. Clint 'Doc' Cassidy / ...
2001 -Mulholland Drive (Mulholland Dr.) role:: Gene
2000 -18 kol spravedlnosti (18 Wheels of Justice) role:: 'Henry Conners' / ...
2000 -Radical Jack role:: Jack
1999 -I Still Miss Someone
1998 -The Love Boat: The Next Wave role:: Lasso Larry Larsen

Jako producent
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie)

Jako skladatel
2009 -Episode dated 21 April 2009
2008 -Episode dated 3 January 2008
2008 -Hannah Montana: One in a Million
2007 -Billy Ray Cyrus
2007 -California Dreamin' (Nesfarsit)
2007 -Episode dated 13 December 2007
2007 -Episode dated 20 December 2007
2007 -Episode dated 6 December 2007
2006 -Good Golly, Miss Dolly
2004 -CMT: 100 Greatest Music Videos
2002 -Videoke King
1999 -'Weird Al' Yankovic Live!
1994 -Episode dated 21 September 1994
1993 -Billy Ray Cyrus: Dreams Come True
1993 -Needful Things
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama