Motto: Miley Stewart měla to nejlepší z obou světů, ale teď si musí vybrat jen jeden...

Brooke Shields - Životopis

15. června 2009 v 22:21 | Adélka a Verča |  Brooke Shields
Povolání: Herečka
Věk: 44
Datum narození: 31.05.1965
Místo narození: New York City, New York, USA
Znamení: Blíženci
Výška: 183 cm
Životopis:

Zatím jsem ho nenašla

Filmografie:

2006 -Hannah Montana role:: Miley's Mom
2003 -Plastická chirurgie s.r.o. (Nip/Tuck) role:: Faith Wolper
2002 -Vdovy (Widows) role:: Shirley Heller
1999 -Černá a bílá (Black and White) role:: Sam Donager
1996 -Maniak (Freeway) role:: Mimi Wolverton
1996 -Správná Susan (Suddenly Susan) role:: Susan Keane
1993 -I Can Make You Love Me role:: Laura Black
1984 -Muppets dobývají Manhattan (The Muppets Take Manhattan) role:: Customer in Pete's
1981 -Nekonečná láska (Endless Love) role:: Jade Butterfield
1980 -Modrá laguna (The Blue Lagoon) role:: Emmeline
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama