Motto: Miley Stewart měla to nejlepší z obou světů, ale teď si musí vybrat jen jeden...

Cody Linley - Životopis

15. června 2009 v 21:20 | Adélka a Verča |  Cody Linley
Profese: Herec

Věk: 19

Datum narození: 20. 11. 1989

Místo narození: Texas, USA

Znamení: Štír

Životopis:


Od 16 let, Cody Linley byl v mnoha celovečerních filmech a často se objevoval v populárních TV show. Zásadní filmy má na účtu v Mississippi, Texasu a Kalifornii, Cody ví, že jeho cesta jde okolo filmů s rozpočty sahajících od 3 do 45 milionu dolarů. Cody si zvolil jeho projekt pečlivě, vyvažující mezi velkými filmovými projekty a malými nezávislými tahy.

Cody také občas vzal hostující filmové role pro Disneyho, jako například natáčel několik epizod v"Hannah Montana" jako TV hvězda "Jake Ryan" a také dělal hostující hvězdu v " That's So Raven".

Cody žije s rodiči a dvěma ze čtyř bratrů.

Filmografie:

Jako herec
2008 -
The Hardy Boys: The Hidden Theft role:: Joe Hardy
2007 -Hodina duchů (Haunting Hour: Don't Think About It, The) role:: Sean
2006 -Hannah Montana role:: Jake Ryan
2006 -Soví houkání (Hoot) role:: Mullet Fingers
2005 -Zpátky ve hře (Rebound) role:: Larry Burgess Jr.
2003 -Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen) role:: Quinn
2003 -Když Zachariáš Beaver přijel do města (When Zachary Beaver Came to Town) role:: Cal
2002 -Beyond the Prairie, Part 2: The True Story of Laura Ingalls Wilder role:: Charlie Magnuson
2000 -Slečna drsňák (Miss Congeniality) role:: Tough Boy
2000 -Můj pes Skip (My Dog Skip) role:: Spit McGee
2000 -Jdi za svým srdcem (Where the Heart Is) role:: Brownie Coop
1998 -Falešné obvinění (Still Holding On: The Legend of Cadillac Jack) role:: Younger Tommy
1993 -Walker, Texas Ranger (TV) ("Walker, Texas Ranger") role:: Griffin Pope / ...


Odkazy:


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama