Motto: Miley Stewart měla to nejlepší z obou světů, ale teď si musí vybrat jen jeden...

Heather Locklear - Žïvotopis

15. června 2009 v 22:59 | Adélka a Verča |  Heatrher Locker
Povolání: Herečka
Věk: 47
Datum narození: 25.9.1961
Místo narození: Los Angeles, California, USA
Znamení: Váhy
Životopis:

Heather se narodila a vyrůstala v Los Angeles na předměstí Thousand Oaks. Její otec Bill je tajemník na univerzitě "University of California, Los Angeles", její maka Diane pracuje jako administrativní asistentka v kanceláři Walt Disney Copany.

Heather se přihlásila na "University of California, Los Angeles" v roce 1979 se záměrem zvolit si jako hlavní obor psychologii. Příležitostná modelingová práce se brzy změnila na skutečnou práci, díky které se objevila v několika televizních reklamách pro významné společnosti, jako Pepsi a Polaroid. Po roce studia na "University of California, Los Angeles" ji Heather opustila a začala se věnovat hraní na plný úvazek.

Svůj první televizní debut vytvořila v televizních seriálech "CHiPs"(1980) a také v "Eight Is Enough"(1981) a "Twirl"(1981). V roce1981 měla svůj první velký průlom, když úspěšně vyhrála konkurs na roli Sammy Jo ve veleúspěšném televizním seriálu Dynastie, po boku Johna Forsythe, Joany Collins, a Lindy Evans.

Po 13 týdnech přestala hrát v tomto seriálu, ale rychle jí byla nabídnuta role producentem Aaronem Spellingsem v jiném projektu T.J. Hooker. Krátce poté byla opět přijata zpět do Dynastie a pravidelně se objevovala ve dvou populárních sériích.

Ve stejnou dobu se Heather objevila v několika filmech uvedených do kin a několika televizních filmů, jako "Firestarter" (1984) a "Return of the Swamp Thing" (1989). V roce 1993 se znovu se připojila k producentovi Spellingovi v roli Amandy v seriálu "Melrose Place"a také v extrémně úspěšném televizním seriálu "Beverly Hills 90210". Dříve než se Heather objevila v "Melrose Place" ohodnocení tohoto seriálu bylo spíše ponuré. Po jejím příchodu v roli Amandy Woodward, intrikující vedoucí pracovnice reklamní agentury, ohodnocení tohoto seriálu prudce stouplo.

Seriál "Melrose Place" byl v roce 1998 ukončen a Heather v následujícím roce získala příležitost přepracovat svou image intrikující Amandy, jako Caitlin Moore v situační komedii "Spin City". Výměnou slovních úšklebků se spoluhercem Michaelem J. Foxem a později Charliem Sheenem, Heather oživila ratingové ohodnocení tohoto seriálu.

Její první manželství s heavy metalovým bubeníkem Tommy Lee skončilo rozvodem v roce 1994. V e stejném roce se zasnoubila s Bon Joviho kytaristou Richiem Samboranem. O tři roky později se jí narodila první dcera Ava Elizabeth Jambora.

Filmografie:
2009 -Hannah Montana: Ve filmu (Hannah Montana: The Movie)
2008 -Flirting with 40 role:: Jackie Laurens
2008 -Hannah Montana: One in a Million role::
2005 -Pan Božský (Perfect Man, The) role:: Jean Hamilton
2003 -Looney Tunes zpět v akci (Looney Tunes: Back in Action) role:: Dusty Tails
2003 -Holky z lepší společnosti (Uptown Girls) role:: Roma Schleine
1997 -Rána jistoty (Double Tap) role:: Katherine
1996 -Všichni starostovi muži (Spin City) role:: Caitlin Moore
1996 -Klub odložených žen (The First Wives Club) role:: Gil Griffin's New Wife
1993 -Náhodný svědek (Fade to Black) role:: Victoria
1993 -Waynův svět 2 (Wayne's World 2) role:: sama sebe
1992 -Highway Heartbreaker role:: Alex
1992 -Melrose Place role:: Amanda Woodward / ...
1990 -Going Places role:: Alexandra 'Alex' Burton
1990 -Bohatí muži, svobodné ženy (Rich Men, Single Women) role:: Tori
1984 -Ohnivé oči (Firestarter) role:: Victoria 'Vicky' Tomlinson McGee



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se Vám seriál Hannah Montana?

Ano, velmi moc
Jo docela ujde
Ne, nesnáším ho

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama