Motto: Miley Stewart měla to nejlepší z obou světů, ale teď si musí vybrat jen jeden...

Kevin Jonas - Životopis

15. června 2009 v 19:28 | Adélka a Verča |  Jonas Brothers
Povolání: Kytarista, Zpěvák, Herec

Věk: 21

Datum narození: 5.11.1987

Místo narození: Teaneck, New Jersey, USA

Znamení: Štír

Člen skupiny: Jonas Brothers

Životopis:

Kev se narodil ve znamení štíra.
Kevin Jonas a jeho dva bratři (Joseph a Nick) založili skupinu Jonas Brothers, která je velice populární především v USA. Kevin je nejstarším z bratrů. V kapele hraje na kytaru a zpěvem jen doprovází. Na střední škole se věnoval bowlingu a umí ho hrát dodnes - je v něm velice dobrý. Moc rád hraje golf.

Filmografie:

2009 -Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
2009 -
Noc v muzeu 2 (Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian) role: Cherub #1

2008 -
Tábor Rocku (Camp Rock) role: Gray

Diskografie:
2008
2007
2005
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se Vám seriál Hannah Montana?

Ano, velmi moc
Jo docela ujde
Ne, nesnáším ho

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama