Motto: Miley Stewart měla to nejlepší z obou světů, ale teď si musí vybrat jen jeden...

Michael Boatman - Životopis

15. června 2009 v 22:17 | Adélka a Verča |  Michael Boatman
Povolání: Herec

Věk: 44

Datum narození: 25.10.1964

Místo narození: Colorado Springs, Colorado, USA

Znamení: Štír

Životopis:


Zatím jsem ho nenašla.

Filmografie:

2009 -American Summer
2008 -Killing of Wendy
2008 -Warehouse 13
2007 -And Then Came Love role:: Ted
2007 -Frangela role:: Adam
2007 -Traveling in Packs role:: Bob
2006 -Hannah Montana role:: Randall Harrison
2006 -Kalamazoo? role:: Special Angel Albert
2005 -Chirurgové (TV) (Grey's Anatomy) role:: Doug Kendry
2005 -Once Upon a Mattress role:: The Jester
2005 -Play Dates role:: Stewart
2004 -Educating Lewis
2004 -Huff role:: Art
2004 -Woman Thou Art Loosed role:: Todd
2002 -Kriminálka Miami (CSI: Miami) role:: Wes Gallagher
2002 -Less Than Perfect role:: Ted Elliot
2001 -"Scrubs" role:: Ron Laver
2000 -Ano, drahoušku (Yes, Dear) role:: Adam
1999 -Episode dated 26 April 1999role:: Guest Appearance
1999 -Episode dated 27 April 1999 role:: Guest Appearance
1999 -Episode dated 28 April 1999role:: Guest Appearance
1999 -Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (Law & Order: Special Victims Unit) role:: Dave Seaver
1998 -Behind Every Great Client... role:: Stanley Babson
1998 -Walking to the Waterline role:: Marshall the Mover
1997 -Peacemaker (Peacemaker, The) role:: CPN Beach
1997 -The Value of Loyalty role:: Stanley Babson
1996 -Arli$$ role:: Stanley Babson
1996 -Všichni starostovi muži (Spin City) role:: Carter Heywood / ...
1994 -Bláznivá střela 33 1/3 - Poslední trapas (Naked Gun 33 1/3: The Final Insult) role:: Male Clinic Nurse
1994 -The Glass Shield role:: Johnny 'J.J.' Johnson
1993 -Dům plný tajemství (House of Secrets) role:: seržant Joe DuBois
1993 -Living Single role:: Brent Washington
1992 -"The Larry Sanders Show" role:: Greg
1992 -In the Line of Duty: Street War role:: Robert Dayton
1992 -Unbecoming Age role:: Robert
1991 -Fourth Story role:: seržant Teal
1990 -Donor role:: Arnold
1990 -Právo a pořádek (Law & Order) role:: Dave Seaver
1989 -"Quantum Leap" role:: Sergeant Billy Johnson
1988 -"China Beach" role:: Beckett / ...
1988 -Running on Empty role:: Spaulding
1987 -Hamburger Hill role:: Motown
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama