Motto: Miley Stewart měla to nejlepší z obou světů, ale teď si musí vybrat jen jeden...

Michael McShae - Životopis

15. června 2009 v 21:41 | Adélka a Verča |  Michael McShae
Povolání: Herec
Věk: 17
Datum narození: 19.06.1991
Místo narození: Scottsdale, Arizona, USA
Znamení: Blíženec
Životopis:

Zatím jsem ho nenašla...

Filmografie:

2009 -Episode #3.2 role:: Couch Guy
2008 -Pilot
2008 -Texas Stadium
2008 -The Test of My Love role:: Trey Harris
2007 -12 Miles of Bad Road role:: Cameron Shakespeare
2007 -Nothing Is Private role:: Middle School Jerk #1
2006 -Velká láska (Big Love) role:: Couch Guy
2006 -Hannah Montana role:: Trey Harris
2005 -Medium role:: Older Boy
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se Vám seriál Hannah Montana?

Ano, velmi moc
Jo docela ujde
Ne, nesnáším ho

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama