Motto: Miley Stewart měla to nejlepší z obou světů, ale teď si musí vybrat jen jeden...

Nicola Gale Anderson - Životopis

15. června 2009 v 21:43 | Adélka a Verča |  Nicola Gale Anderson
Povolání: Herečka

Věk: ???

Datum narození: ???

Místo narození: ???

Znamení: ???

Životopis:

Zatím jsem ho nenašla...

Filmografie

2009 -J.O.N.A.S! role:: Macy
2009 -Keeping It Real role:: Macy
2008 -Princess role:: Jitterbug/Calliope
2008 -Sunday! Sunday! Sunday! role:: Dana
2007 -iCarly role:: Tasha
2007 -Nobody role:: Leila
2007 -PCA Confidential role:: Maria
2006 -Hannah Montana role:: Marrissa Hughes
2005 -"Zoey 101" role:: Maria
2004 -Unfabulous role:: Cheerleader #
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama