Motto: Miley Stewart měla to nejlepší z obou světů, ale teď si musí vybrat jen jeden...

Noah Cyrus - Životopis

15. června 2009 v 21:49 | Adélka a Verča |  Noah Cyrus
Povolání: Herečka

Věk: 9

Datum narození: 8.1.2000

Místo narození: Nashville, Tennessee, USA

Znamení: Kozoroh

Životopis:

Noah Lindsey Cyrus je sestra Miley Cyrus - hrála v Hannah Montaně.
Narodila v Nashville ve státě Tennessee a je dcerou Leticie Tish a country zpěváka Billyho Ray Cyruse. Má dva nevlastní bratry - Christophera Codyho a Trace Cyruse, dále má nevlastní sestru Brandi, mladšího bratra Braisona. Mají 5 psů a jela turné Best of Both Worlds měla povlečenou postel hello kitty. Navštěvovala střední školu Heritage Middle School a byla zde roztleskávačkou. Vyrůstala na farmě svých rodičů kousek od Nashville. A zpívala s Miley na jejím novém albu Breakout.

Filmografie:

2008 -Gake no ue no Ponyo
2008 -Mostly Ghostly role:: Trick or Treater
2006 -Hannah Montana role:: Girl with ice cream / ...
2006 -It's a Mannequin's World role:: Little Shopper
2006 -Oh Say, Can You Remember the Words? role:: Girl with ice cream
2001 -"Doc" role:: Gracie Hebert
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se Vám seriál Hannah Montana?

Ano, velmi moc
Jo docela ujde
Ne, nesnáším ho

Komentáře

1 **Lady.čoka** **Lady.čoka** | Web | 15. června 2009 v 21:55 | Reagovat

aojky zvýšila jsem ti návštěvnost o jednoho človíčka a o jeden komentík to je co
tak prosím udělej to samé i ty a zvyš mi prosím návštěvnost o jednoho človíčka
a o jeden komentík děkuji

P.S. kráásný bloček

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama